Archive for juni, 2006

Sluseholmen – in the making

jun 22, 2006 in Bolig

Vi har fået et fint billede af Sluseholmen, mens vi venter på at sælger skriver under. Man kan faktisk se begge vores kommende residenser, så det er jo perfekt. Jeg tror det bliver rigtig rigtig godt 🙂

Sluseholmen - fra luften (stor)

De er ved at udvide spidsen af Sluseholmen, hvor Metropolis kommer til at ligge. Først skal vi dog bo på den begyggelse umiddelbart syd derfor og derefter rykker vi så ud på spidsen. En visuel præsentation af sagerne har jeg lavet her.

Første afsnit

jun 08, 2006 in Ting og sager

Vi har set en rå version af første afsnit af Cyklus!

Selvom hverken musik eller speak er helt på plads, virkede sceneskiftene meget kraftigt. Især skilsmisseparret virkede stærkt. Vi har glædet os til at se det, og naturligvis var det sjovt at se sig selv på skærmen, men der var ikke noget rigtig pinligt (udover mig selv der taler om min kødfulde røv).

Hej!

jun 05, 2006 in Ting og sager

En ny blog har set dagens lys. Birgitte og jeg vil her komme med uhyre interessante meldinger, som kommer Gud og hvermand ved.

Hvis du vil andet end bare kigge skal du registrere dig som bruger, bagefter kan du sende en mail om du bare vil have adgang til billederne, skrive kommentarer eller måske ligefrem forfatte artikler her på siden? 🙂