Sluseholmen – in the making

torsdag, juni 22nd, 2006 @ 18:19 | Bolig

Vi har fået et fint billede af Sluseholmen, mens vi venter på at sælger skriver under. Man kan faktisk se begge vores kommende residenser, så det er jo perfekt. Jeg tror det bliver rigtig rigtig godt 🙂

Sluseholmen - fra luften (stor)

De er ved at udvide spidsen af Sluseholmen, hvor Metropolis kommer til at ligge. Først skal vi dog bo på den begyggelse umiddelbart syd derfor og derefter rykker vi så ud på spidsen. En visuel præsentation af sagerne har jeg lavet her.

2 Responses to “Sluseholmen – in the making”

 1. Susanne Says:

  Hej Rasmus og Birgitte.
  Nu begynder det da at ligne noget med byggeriet – glæder mig til at se det engang når det bliver færdigt. Jeg var ikke klar over, at Metropolis ville komme til at ligge helt så tæt på – det er jo praktisk, at I kan holde øje med byggeriet. Og så skal I jo heller ikke flytte så langt…!!
  PS. Flot og overskuelig tegning, Rasmus.

 2. Michael Says:

  Hej Rasmus og Brigitte. Fin hjemmeside i har. Faldt over den i min søgning på nettet af det kommende metropolis. Hvor min kæreste og jeg købt lejlighed på 8 sal. Vi glæder os meget til at flytte fra vores 2værelses på østerbro.Kan det tænkes i har nogle gode links, billeder andet omkring sluseholmen og metropolis i kunne dele med os? Vi synes området er super spændende og glæder os til at flytte dertil.
  Med venlig hilsen Michael Brommann

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.