Mens vi venter på..

lørdag, juli 29th, 2006 @ 11:26 | Ditlev

Den søde ventetid er der nogen der kalder den. Jeg tror Birgitte efterhånden kalder det for den varme og næsten uudholdelige ventetid der giver vand i hænder og fødder.

Vi blev inviteret ind på hospitalet for at kørt en strimmel, også kaldet en CardioTocoGrafi – scanning som lidt frit kan oversættes til HjerteVeaktivitetStreg. (Maskinen der producerer sådan en streg, har vi naturligvis taget et billede af.) Det gør man for at sikre at den lille har det godt – og det havde den. Den øverste streg med de små bjerge på er babyens puls, som lå fint på 130 i hvilepuls og kom flot op på 160 stykker når den bevægede sig (da Birgitte smed isvand ned i hovedet på den). Den nederste streg som (desværre) ikke har de store bjerge på, er aktiviteten i livmoderen.

Nåhja, så må jeg vist hellere lige oplyse om besøgstiderne på hospitalet, dem og et par andre praktiske informationer kan I finde her. Det er ikke sikkert jeg lige har det store forkromede overblik i post-fødsels-perioden.

Ellers så sker der ikke så meget. Vi spiser en del is, og kører nogle ture. Det virker som om den lille godt kan lide når far kører tur 🙂

One Response to “Mens vi venter på..”

  1. Susanne Says:

    Hej Birgitte og Rasmus
    Nu er jeg også blevet klar til at beundre det kommende barnebarn – stor tak til Birgitte fordi hun holdt igen i de 6 dage! 😉
    Så nu tror jeg, at jeg har det lige som alle andre – NU vil vi altså godt snart se den der lille Blyp! Det kan ikke nytte noget, at I lokker den til at blive inde i maven, ved bare at spise lidt is og køre en tur engang imellem. Der er jo også noget, som hedder autostol og barnevogn osv.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.