Archive for august, 2006

Ditlev – nu med nattesøvn

aug 20, 2006 in Ditlev

Efter 3 uger med 2-4 timers sammenhængende nattesøvn ad gangen, nåede vi i går til et gennembrud. Ideen fik jeg da jeg havde gået rundt med ham i slyngen i noget tid. Den er super effektiv og jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger. Her falder han hurtigt til ro, tæt omsluttet, og putter hænderne helt op til hovedet. Ligger og “grynter” lidt, og falder så i søvn. Tricket er så, at få ham lagt i sin seng eller lift uden at han opdager det. Men den manglende tyngde på hans krop afslører hurtigt gerningen, og han vågner ofte op og bliver utilfreds. I går prøvede jeg så at rulle hans to dyner sammen og lægge dem som to pølser rundt i kanten af vuggen. Jeg tænkte at det måske ville virke lidt huleagtigt som slyngen.

Ditlevs hule

Det lod til at virke, for han sov uden afbrydelser først i 6 timer, og derefter 2 gange 3 timer. HURRA!!!! Det er da en forskel der er til at mærke. Det bliver spændende at se om det virker igen i nat 🙂

Nye billeder!

aug 16, 2006 in Ditlev

Jeg har lagt nogle billeder op af Ditlev. Check dem ud 🙂

Han lægger mærke til mere for hver dag der går. Når vi skifter ham er han begyndt at blive opmærksom på den orm der ligger på puslebordet. Han er også så småt begyndt at tage fat i ting.

Lille med stil

aug 12, 2006 in Ditlev

Alt handler om Ditlev – men det er vi slet ikke træt af. Heldigvis har vi ikke stødt på nogen (endnu) som ikke gider høre om ham – vi kender også 4 par der er gravide og har småbørn på hjernen i forvejen, så det bliver til en del børnesnak. Nåh, men Ditlev han har lavet noget helt fantastisk idag. Jeg bevægede min hånd stille og roligt forbi hans ansigt og tilbage igen – og han fulgte den med både hoved og øjne!! Der er liv derinde! Det er ikke bare en spisemaskine!

Eva var blandt andet på besøg idag, og hun havde en fødselsdagsgave med til mig, som viste sig at være til Ditlev. Lidt snyd måske, men prøv lige at se resultatet:

Coolio

Han er lidt for lille til dem, men han bliver jo kun større fra nu af så det går nok. Og apropos det at blive større, så selvom hans hænder og fødder var relativt store helt fra starten, så er de jo altså heller ikke større:

Lille fyr

Det er godtnok en lille fod. Han har lang vej igen. Birgitte kalder hans arme for basketball-arme fordi de er så lange. Han spiser stadig godt, og er stadig ret nem sålænge han bare får det mad han vil have.

Jeg tror så småt han er begyndt at kunne genkende ting omkring ham. Andreas og Trine var på besøg idag, og da Andreas sad med ham så stirrede Ditlev intenst på ham. “Han er ny ham der”, stod der i panden på Ditlev. Så kiggede han rundt og fik øje på mig og der synes jeg helt absolut jeg kunne se han kunne genkende mig. Det bliver spændende hvad der sker imorgen!

Det bliver hårdt når jeg skal begynde på arbejde igen.

En sulten herre…

aug 08, 2006 in Ditlev

Så har vi haft det første besøg af sundhedsplejersken. Hun gav os nogle gode tips til at “motionere hans mave” og med god grund, for han er jo en sulten lille mand. Således har han formået at fylde sit skind ud med 800 gr. på en uge!!!!!

Ditlev vejes

Det kom godt nok noget bag på både moderen og faderen. Så der skal cykles med nogle små ben og laves babygymnastik. Alt var helt som det skulle være og hun syntes han var meget opmærksom på trods af sine kun 9 dage, men mindede os om at han jo egentlig er ældre da han har ligget så længe i maven. Det vil vi måske kunne se og mærke, når vi møder andre på hans unge alder.

Ellers går det bare rigtig godt. Han havde sin første tur i Metroen i går, da vi var en tur på restaurant “Olsen” og spise frokost i anledning af Rasmus’ fødselsdag. Her til formiddag kørte vi på Hvidovre Hospital for at få en hørescreening og en såkaldt PKU-test. Her prikkes der et lille hul i hælen og tappes blod. Her testes for forskellige (sjældne) stofskiftesygdomme.

Så livet triller stille og roligt derudaf på Islands Brygge og tiden flyver afsted…