Archive for august 12th, 2006

Lille med stil

aug 12, 2006 in Ditlev

Alt handler om Ditlev – men det er vi slet ikke træt af. Heldigvis har vi ikke stødt på nogen (endnu) som ikke gider høre om ham – vi kender også 4 par der er gravide og har småbørn på hjernen i forvejen, så det bliver til en del børnesnak. Nåh, men Ditlev han har lavet noget helt fantastisk idag. Jeg bevægede min hånd stille og roligt forbi hans ansigt og tilbage igen – og han fulgte den med både hoved og øjne!! Der er liv derinde! Det er ikke bare en spisemaskine!

Eva var blandt andet på besøg idag, og hun havde en fødselsdagsgave med til mig, som viste sig at være til Ditlev. Lidt snyd måske, men prøv lige at se resultatet:

Coolio

Han er lidt for lille til dem, men han bliver jo kun større fra nu af så det går nok. Og apropos det at blive større, så selvom hans hænder og fødder var relativt store helt fra starten, så er de jo altså heller ikke større:

Lille fyr

Det er godtnok en lille fod. Han har lang vej igen. Birgitte kalder hans arme for basketball-arme fordi de er så lange. Han spiser stadig godt, og er stadig ret nem sålænge han bare får det mad han vil have.

Jeg tror så småt han er begyndt at kunne genkende ting omkring ham. Andreas og Trine var på besøg idag, og da Andreas sad med ham så stirrede Ditlev intenst på ham. “Han er ny ham der”, stod der i panden på Ditlev. Så kiggede han rundt og fik øje på mig og der synes jeg helt absolut jeg kunne se han kunne genkende mig. Det bliver spændende hvad der sker imorgen!

Det bliver hårdt når jeg skal begynde på arbejde igen.