Ditlev – nu med nattesøvn

søndag, august 20th, 2006 @ 10:13 | Ditlev

Efter 3 uger med 2-4 timers sammenhængende nattesøvn ad gangen, nåede vi i går til et gennembrud. Ideen fik jeg da jeg havde gået rundt med ham i slyngen i noget tid. Den er super effektiv og jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger. Her falder han hurtigt til ro, tæt omsluttet, og putter hænderne helt op til hovedet. Ligger og “grynter” lidt, og falder så i søvn. Tricket er så, at få ham lagt i sin seng eller lift uden at han opdager det. Men den manglende tyngde på hans krop afslører hurtigt gerningen, og han vågner ofte op og bliver utilfreds. I går prøvede jeg så at rulle hans to dyner sammen og lægge dem som to pølser rundt i kanten af vuggen. Jeg tænkte at det måske ville virke lidt huleagtigt som slyngen.

Ditlevs hule

Det lod til at virke, for han sov uden afbrydelser først i 6 timer, og derefter 2 gange 3 timer. HURRA!!!! Det er da en forskel der er til at mærke. Det bliver spændende at se om det virker igen i nat 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.