Archive for september, 2006

Hurtigste knallert på havnen

sep 16, 2006 in Ditlev

Ja, lige et kort indlæg. Billedet siger alt.

Ditlev lægger billet ind hos Carla

Gå glad i bad!

sep 13, 2006 in Ditlev

Hver søndag er det badedag for Ditlev. Han var ikke udtalt begejstret første gang, men nu synes han det er hyggeligt at blive vasket. Han sidder i en lille indsats i sit badekar og følger med.

Badedyret
Sundhedsplejersken var på besøg igen i går. Ditlev er nu oppe på en kampvægt på 5.6 kg. Dvs. 2 kilo på 6 uger har han taget på. Det er flot! Rasser og jeg er meget stolte af vores lille basse. Det betyder så også at han er ved at gro ud af sin fine vugge. Så når vi flytter næste måned må vi ud at kigge på en tremmeseng med mere plads.

Næsten for stor til vuggen

Desuden er han blevet stor nok til at ligge for sig selv og opdage sine hænder og fødder. Jeg har selv lavet et legestativ til ham som han kan udfordre imens han ligger på gulvet. Det virker fortrinligt og jeg har nu fået lidt mere tid til mig selv imens han ligger og hviner af fryd. Indtil videre består stativet af en toiletrulle med sølvpapir på, krøllet gavebånd og en spilledåse som han har fået af Chris.

Ditlev leger

SMIL – du er på

sep 03, 2006 in Ditlev

Så kom det! Det længe ventede smil. Han har nu smilet i en uges tid eller mere, men ikke sådan helt kontrolleret. I dag syntes han dog det var mægtigt at få tøj på af sin far. Måske lavede Rasmus sjove ansigter??? Det ved kun Ditlev. Sjovt må det i hvert fald have været:

Smil Mere smil Ditlev smiler

Det kan også være han er glad fordi hans nye veninde Carla er kommet til verden. Naboerne har nemlig fået en lille fin datter i torsdags. Han har nu også fået øje på den fine origami-uro som Andreas og Trine har lavet til ham. Indtil nu har vores sorte hylder været de mest spændende, men nu er vi videre til ting der bevæger sig.

Vi skal til 5-ugers tjek hos lægen i morgen. Så bliver det spændende at se om han er vokset både i længde og bredde.