SMIL – du er på

søndag, september 3rd, 2006 @ 16:10 | Ditlev

Så kom det! Det længe ventede smil. Han har nu smilet i en uges tid eller mere, men ikke sådan helt kontrolleret. I dag syntes han dog det var mægtigt at få tøj på af sin far. Måske lavede Rasmus sjove ansigter??? Det ved kun Ditlev. Sjovt må det i hvert fald have været:

Smil Mere smil Ditlev smiler

Det kan også være han er glad fordi hans nye veninde Carla er kommet til verden. Naboerne har nemlig fået en lille fin datter i torsdags. Han har nu også fået øje på den fine origami-uro som Andreas og Trine har lavet til ham. Indtil nu har vores sorte hylder været de mest spændende, men nu er vi videre til ting der bevæger sig.

Vi skal til 5-ugers tjek hos lægen i morgen. Så bliver det spændende at se om han er vokset både i længde og bredde.

One Response to “SMIL – du er på”

  1. karen-marie Says:

    Eigh, den lille fest original, han er så dejlig… Jeg kan ikke lade være med at glæde mig endnu mere end før til at ses med jer. Ik fordi i ik er dejlige, med ham der…. Nu skal vi bare lige ha overbevist Nicolai om at babyer ik går i stykker! Ej, han syntes virkelig han er “fin” som han siger, og er faktisk selv begyndt at snakke om den slags. Så tak dejlige Ditlev. Du er bare “fin”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.