Pink!

mandag, oktober 2nd, 2006 @ 14:31 | Ting og sager

Oktober er måneden hvor brystkræft er i fokus. Andre gør det også. Måske er det bedre at linke til Kræftens Bekæmpelse, men jeg er nu glad for at have en undskyld til at lave hjemmesiden pink uden at folk tror man er gay 😉

Og er jeg den eneste der totalt har misset de 9000 lyn Danmark er blevet ramt af? Jeg tror vistnok lige jeg føler mig snydt. Jeg elsker lyn og torden.. og regn! Det minder mig forresten om den aften vi bragte Ditlev hjem – der var der også godt med lyn og torden.. og regn! Nåh, jeg havde lige besluttet mig for at skrive et indlæg der ikke handlede om Ditlev – men det er svært. Han har det godt! Selvom han har været lidt besværlig – nok på grund af et appetitspring, men Birgittes bryster følger godt med synes jeg.

Og så har jeg fået ny tlf! Men den er ikke pink. Den er sort.

Og så kommer Cyklus snart i fjernsynet! Vi ved ikke hvornår – men om en lille måneds tid siger Agger.

Min fod har det godt igen, har spillet en hel kamp i lørdags og den ser ud til at holde. Jøsses det var en hård kamp, vi var kun 11, så der var ingen udskiftere. Vi kom foran 0-1 (udebane) – og holdte godt stand, men efter halvlegen tabte vi pusten og så vi tabte 7-1. Sådan kan det gå, vi har også lige vundet de 2 forrige kampe – vi kunne jo ikke blive ved med at vinde.

Det tror jeg var det for idag.

Møs møs.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.