Et kvartal som forældre…

mandag, oktober 30th, 2006 @ 20:42 | Ditlev

I dag er Ditlev blevet 3 måneder, så jeg tænkte at det var tid til at gøre status.

Han er blevet en stor dreng. Vejede 6,8 kg. i morges på vægten. Og af samme grund måtte vi for et par uger siden en tur i Ikea for at investere i en ny barneseng. Så nu sover han i en fin tremmeseng. Han var meget begejstret den første aften, og lå længe og fortalte sengen historier samtidig med at han pillede ved sengeranden i kanten. Nu er der også plads til alle bamserne i fodenden.

Ditlev tester sengen

Han bliver lagt i seng hver aften ved 20-tiden og sover ca. til kl. 6.30-7.00 næste morgen.

Morgenhygge

På en god nat vågner han kun 1 gang, andre nætter 2-3 gange. Heldigvis har vi haft flest af de gode nætter. Men det kan i høj grad mærkes at han er blevet mere vaks og opmærksom, så han er ikke helt tilfreds med at blive lagt i seng om aftenen. Det var vi naturligvis lidt forundrede over da han i lang tid selv kunne falde i søvn. Men heldigvis findes der hjælp døgnet rundt på www.netsundhedsplejersken.dk Det er meget normalt, i takt med at de lærer mere og mere, at de også skal have lidt hjælp til at falde i søvn, da det er om aftenen alle de nye indtryk bliver fordøjet. Nogle aftener vågner han op og begynder at græde, det er drømmene om alt det nye der følger med.

Om dagen sover han en kort formiddagslur på alt imellem 45-90 minutter, en god lang middagslur på 2-3 timer (på en god dag), og igen en lille lur sidst på eftermiddagen/aftenen.

I dag var vi til lægen for at han kunne blive vaccineret. Det tog han i stiv arm, med kun et lille forundret piv da sygeplejersken stak ham. Han havde dog en pylret time om eftermiddagen hvor vi måtte have ham hængende på armen hele tiden. Men indtil videre billigt sluppet i forhold til alle skrækhistorierne.

Han er begyndt at tage fat i ting – især ormen, og han guffer lystigt løs på sine hænder, men de er jo også altid i nærheden. Sut er han ikke vildt begejstret for, den duer kun nogle gange. Og nu har vi ellers lige fået lavet nogle fine nogle med hans navn på….

Grine kan han også nu, endda med lyd på, så det er jo slet ikke til at stå for. Derfor bliver han kildet ret tit af sin mor og far, for det er ved Gud verden herligste lyd når han klukker af grin.

Ditlev griner Uhh det skæg kradser

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.