Archive for november, 2006

Nyt kamera!

nov 13, 2006 in Bolig, Ditlev, Ting og sager

Jeg har fået fingre i et nye kamera. Canon EOS 400D som jeg allerede har skudt en del gode billeder med. Jeg skal nok lægge dem op på siden inden alt for længe. Birgitte var lidt imod det – men hun måtte overgive sig når hun så hvor gode billederne blev, selvom jeg kun har skudt med det i en uges tid nu. Eva er efter mig, hun siger jeg skal bruge Picasa så jeg kan dele billeder med hende gennem Hello – Jeg bruger i øjeblikket Photoshop Elements. Men det er godtnok lidt langsomt, Picasa virker hurtigere. Men til gengæld kan Picasa ikke læse RAW billeder fra 400D’en endnu – så indtil da bliver jeg på Elements.

Jeg synes Ditlev bliver mere og mere opmærksom – det ser ud som om han er begyndt at forstå hvad der sker omkring ham. Der er nogen ting han kan lide, og andre ting han ikke kan lide – fx griner han ret meget når vi tager tøjet af ham, men når han skal have tøj på igen kan han godt blive mobset. Birgitte blev forresten færdig for en uges tid siden med en trøje (eller cardigan, eller hvad sådan en nu hedder) til ham, og den kan han kun lige netop passe. Hun har også været en måned om det – men til gengæld har hun efterfølgende strikket en hue kun på 5 dage! Susanne har suppleret med vanter (som bliver brugt flittigt) – så det er kommet gang i striktøjet. Gad vide hvad der kommer til at ligge under træet til ham om halvanden måneds tid? 🙂

Og apropos jul, så har vi sendt invitationer ud til juleaften til den allernærmeste familie. Sidste år var det en pinsel for os at være adskilt, og inden af os kunne undvære “den gamle familie” – så nu slår vi pjalterne sammen. Så er man godtnok ved at blive voksen – når man holder jul! Sidste år var Birgitte ikke meget for alt for mange lyskæder på altanen, men jeg må tage revanche i år. Men sig ikke noget til Birgitte!

Lejligheden er ikke blevet solgt endnu – men der sker nok noget til foråret. Vores bygning på Fyrholm er den eneste der stadig har stillads på! Så hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg kun der er 50% chance for de bliver færdige til 1/12 – selvom den dato allerede er blevet udskudt et par gange. Men lad os nu se, det kan være de sætter slutspurt på. Det ser ellers rigtig lækkert ud derude, omend der er en del byggerod. Det kommer der nok til at være noget et år eller to endnu.

Sne og TV

nov 02, 2006 in Cyklus

Nu er det vist blevet vinter og vi har været i fjernsynet – og jeg i radioen! Vinterdækkene er ikke kommet på dytten endnu, men der kan ikke gå længe.

Der er flere end jeg havde regnet med der havde hørt det i radioen – gad vide hvor mange der har set udsendelsen? 🙂

Jeg synes vi gør det meget godt som glad mand og glad pige i udsendelsen – så kan de andre par sige de kloge ting. Måske vi bliver lidt dybere i de næste afsnit? Under alle omstændigheder glæder vi os meget til de næste onsdage.

Synes I vi ser helt skøre ud?