Sne og TV

torsdag, november 2nd, 2006 @ 0:34 | Cyklus

Nu er det vist blevet vinter og vi har været i fjernsynet – og jeg i radioen! Vinterdækkene er ikke kommet på dytten endnu, men der kan ikke gå længe.

Der er flere end jeg havde regnet med der havde hørt det i radioen – gad vide hvor mange der har set udsendelsen? 🙂

Jeg synes vi gør det meget godt som glad mand og glad pige i udsendelsen – så kan de andre par sige de kloge ting. Måske vi bliver lidt dybere i de næste afsnit? Under alle omstændigheder glæder vi os meget til de næste onsdage.

Synes I vi ser helt skøre ud?

One Response to “Sne og TV”

  1. Gitte Says:

    Jeg synes I gjorde det rigtig godt. I er meget søde og ser ret forelskede ud….så det er jo skønt. Glæder mig også til de næste onsdage hvor jeg bestemt skal sidde foran skærmen. I skal nok få høje seeertal for jeg har beordret en masse til at se det 🙂 hihi

    Vi ses snart….Gitte

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.