Archive for december, 2006

Online igen

dec 27, 2006 in Bolig

Jøsses… 18 dage uden internet herhjemme. Det ønsker jeg ikke for min værste fjende. Men idag kom TDC teknikeren og kablede op – og der var hul igennem. Gudskelov for det. (Selv om det nu viser sig at der er støj på linien, så hastigheden er ikke så høj som jeg gerne vil have den – så måske skal jeg have et TDC abonnement i stedet for et hos Cybercity.. øij..)

Juletræet står her stadig – i al sin pragt. Heldigvis var Birgittes og mine juletraditioner ikke langt fra hinanden og juleaften gik fint – synes vi i hvert fald selv. Tænk hvis hun havde insisteret på rødgran? Så havde det jo slet ikke været jul. Jeg lavede konfekt med Eva om lørdagen – det var ikke i særlig høj kurs og næsten alle stykkerne lå stadig tilbage efter folk var taget hjem. Jeg fik gode gaver – blandt andet boremaskinen IXO fra Bosch som har givet min Milwaukee boremaskine høj konkurrence når det gælder småopgaver. Jeg tror dog mest jeg vil bruge når der ikke er nogen der kigger.. Milwaukee’n er lidt mere potent at se på med sin ildrøde farve og for slet ikke at tale om størrelsen og vægten. Men måske er det mere gørelsen end størrelsen der handler om? Det synes Birgitte i hvert fald (husk lige på hvad det er vi taler om – for i den anden afdeling er det den store boremaskine jeg hiver frem!) – for køkkenlågerne er blevet flyttet i løbet af nul komma fem, til hendes store begejstring.

Lejligheden er ellers tæt på at være færdigmøbleret, vi mangler lidt småting såsom en kontorstol til mit kontor og at gøre ledningerne til fjernsynet skjulte for det blotte øje – det tror jeg nu ikke vi når inden nytår. Men ellers er her ret beboeligt – ligefrem hyggeligt!

Der er kommet lidt billeder op fra juleaften i arkivet 🙂

Billeder igen! – og lidt om lejligheden

dec 06, 2006 in Bolig

Orh, det er en fin lejlighed. Birgitte havde sat alle sejl ind på at finde noget lækkert tapet (yes, tapet!) og det har hun formået at sætte op på allerfornemmeste vis. Det ser bragende godt ud. Kom og se! Selv har jeg været travl med at opfylde kravene fra indretningsarkitekten og Birgitte. Garderobeskabene er kommet på fødder og har fået ny bagbeklædning så de også kan tapeseres. Heldigvis fik vi hjælp til at samle skabene fra vores forældre, men Pia og Carsten kom også forbi så det tog ikke mere end et par timer at samle 8 (ja, otte!) garderobeskabe. Imorgen skal der monteres skillevæg mellem soveværelse og børneværelse – det jeg lidt spændt på hvordan det går. Birgitte har meget høje krav til finish – så jeg kan ikke springe over hvor gærdet er lavest, men indtil videre har jeg også fået 7 guldmedaljer (til jer der ikke kender vores medaljesystem, så må I få den når I kommer og ser lejligheden!) så jeg kan ikke være helt galt afmarcheret.

Jeg har lagt et par gode billeder op af Ditlev – nogle hvor han er alene, et par stykker med sin ven Noah og et par stykker med familien.

Der er sket SÅ meget med ham de sidste par uger – han er begyndt at pludre ret meget og er endnu mere opmærksom på hvad der foregår. Nogle gange kan han underholde sig selv, andre gange SKAL man være inden for synsvidde og indimellem skal man nusse og pille ved ham før han er tilfreds 🙂