Archive for december 6th, 2006

Billeder igen! – og lidt om lejligheden

dec 06, 2006 in Bolig

Orh, det er en fin lejlighed. Birgitte havde sat alle sejl ind på at finde noget lækkert tapet (yes, tapet!) og det har hun formået at sætte op på allerfornemmeste vis. Det ser bragende godt ud. Kom og se! Selv har jeg været travl med at opfylde kravene fra indretningsarkitekten og Birgitte. Garderobeskabene er kommet på fødder og har fået ny bagbeklædning så de også kan tapeseres. Heldigvis fik vi hjælp til at samle skabene fra vores forældre, men Pia og Carsten kom også forbi så det tog ikke mere end et par timer at samle 8 (ja, otte!) garderobeskabe. Imorgen skal der monteres skillevæg mellem soveværelse og børneværelse – det jeg lidt spændt på hvordan det går. Birgitte har meget høje krav til finish – så jeg kan ikke springe over hvor gærdet er lavest, men indtil videre har jeg også fået 7 guldmedaljer (til jer der ikke kender vores medaljesystem, så må I få den når I kommer og ser lejligheden!) så jeg kan ikke være helt galt afmarcheret.

Jeg har lagt et par gode billeder op af Ditlev – nogle hvor han er alene, et par stykker med sin ven Noah og et par stykker med familien.

Der er sket SÅ meget med ham de sidste par uger – han er begyndt at pludre ret meget og er endnu mere opmærksom på hvad der foregår. Nogle gange kan han underholde sig selv, andre gange SKAL man være inden for synsvidde og indimellem skal man nusse og pille ved ham før han er tilfreds 🙂