Online igen

onsdag, december 27th, 2006 @ 19:33 | Bolig

Jøsses… 18 dage uden internet herhjemme. Det ønsker jeg ikke for min værste fjende. Men idag kom TDC teknikeren og kablede op – og der var hul igennem. Gudskelov for det. (Selv om det nu viser sig at der er støj på linien, så hastigheden er ikke så høj som jeg gerne vil have den – så måske skal jeg have et TDC abonnement i stedet for et hos Cybercity.. øij..)

Juletræet står her stadig – i al sin pragt. Heldigvis var Birgittes og mine juletraditioner ikke langt fra hinanden og juleaften gik fint – synes vi i hvert fald selv. Tænk hvis hun havde insisteret på rødgran? Så havde det jo slet ikke været jul. Jeg lavede konfekt med Eva om lørdagen – det var ikke i særlig høj kurs og næsten alle stykkerne lå stadig tilbage efter folk var taget hjem. Jeg fik gode gaver – blandt andet boremaskinen IXO fra Bosch som har givet min Milwaukee boremaskine høj konkurrence når det gælder småopgaver. Jeg tror dog mest jeg vil bruge når der ikke er nogen der kigger.. Milwaukee’n er lidt mere potent at se på med sin ildrøde farve og for slet ikke at tale om størrelsen og vægten. Men måske er det mere gørelsen end størrelsen der handler om? Det synes Birgitte i hvert fald (husk lige på hvad det er vi taler om – for i den anden afdeling er det den store boremaskine jeg hiver frem!) – for køkkenlågerne er blevet flyttet i løbet af nul komma fem, til hendes store begejstring.

Lejligheden er ellers tæt på at være færdigmøbleret, vi mangler lidt småting såsom en kontorstol til mit kontor og at gøre ledningerne til fjernsynet skjulte for det blotte øje – det tror jeg nu ikke vi når inden nytår. Men ellers er her ret beboeligt – ligefrem hyggeligt!

Der er kommet lidt billeder op fra juleaften i arkivet 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.