Vi skal på ferie

søndag, januar 14th, 2007 @ 9:53 | Ditlev, Ting og sager

Så skete det…. Jeg blev 30 i torsdags og havde en rigtig dejlig dag. Vejret var godt nok dårligt, men jeg giver Ghita Nørby skylden for det, hun har nemlig fødselsdag samme dag. Vi startede dagen med morgenmad alle tre. Ditlev på grød, vi andre på hjemmebag. Her fik jeg to gaver af Rasser. Et par gode solide vinterstøvler jeg havde ønsket mig, og et rejsegavekort til en tur til Thailand. Glæden var stor – også hos Eva som næsten begyndte at græde – og jeg skyndte mig at booke to flybilletter med det samme. Det viste sig nemlig, at vi allerede skulle afsted d. 22. januar. Dagen efter min fødselsdagsfest. Heldigvis havde Thai Airways lige to billetter tilbage. Så kl. 14.30 sætter vi direkte kurs mod Bangkok og lille Ditlev får sin første flyvetur. Eva og Chris har fundet et dejligt sted vi kan bo derovre, helt ned til stranden i en “white sand villa” kig her: www.kohtaocabana.com

I går startede vi til svømning i DGI-byen. 8 gange skal vi komme i alt. Ditlev syntes det var fint. Der var to andre babyer på holdet som vi kendte i forvejen, så det var ekstra sjovt. Den ene havde sin far med, og han havde et undervandskamera med. Det kom der følgende sjove billeder ud af:

2 badedyr Ditlev til vands

Undervands Ditlev Undervands Ditlev

Der var en anden baby der meget gerne ville i kontakt med Ditlev, men de sociale egenskaber er endnu ikke helt udviklet, så da han havde dasket Ditlev i hovedet 3 gange – måtte vi sige farvel og tak til ham. Men Gusse (hvis far tog billederne) var flink – og de hyggede sig rigtigt. Nu er vi kommet op af vandet igen.

Os 3

Men vi tales nok lige ved inden vi rejser 🙂

One Response to “Vi skal på ferie”

  1. Eva Lund Says:

    Altsaa jeg graed jo ikke – jeg sagde det bare fordi jeg blev meget glad 🙂 !! Men jeg glaeder mig ogsaa MEGET til I kommer alle 3, det bliver kanon! Og godt at Ditlis er saadan en god lille dykker, saa er han jo i traening til I kommer herned. Hihi – vi ses paa stranden inden laenge….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.