De mange veninders land, Cyklus og jetlag

lørdag, februar 10th, 2007 @ 8:23 | Cyklus, Ditlev, Ting og sager

Orh, aldrig har jeg været så hårdt ramt af jetlag (Musser siger det også er slemt for hende). Jeg begyndte indtil igår at blive træt henad 3-4 tiden, men det hænger måske sammen med at jeg er vågnet når klokken er 4-5 stykker hver nat. Men det et kun indtil igår, nu synes jeg det går lidt bedre. Det er nok også derfor jeg ikke har fået gjort billederne klar fra rejsen før nu – men nu er de der! Gå ind og kig 🙂

Som nogle af billederne indikerer har Thailand været “De mange vendinders land” for Ditlevs vedkommende, overalt hvor han kom frem charmerede han alt og alle, unge, gamle, kvinder, mænd, ja sågar ladyboys blev uimodståeligt tiltrukket af ham og måtte bare dikke-dikke og have ham op på armen. I starten blev vi lidt nervøse når de bramfrie thailændere hev ham op af klapstolen og sagde “bye-bye”, men efterhånden synes vi det var rart når fx personalet på restauranten gik lidt rundt med ham når vi spiste. Det har været en stille og rolig tur, jeg var ude at dykke en enkelt gang (hvor sigtbarheden var nær 0 og strømmen var nær 100) – og Birgitte har fået drukket coffee-shakes, lemon-shakes og spist banana-pancakes. Ellers har vi bare hygget på stranden eller hjemme i vores “villa”.

Vi fik ikke lang tid til at samle os sammen før Anders og Peter (fra DR) kom hjem til os og begyndte at filme til 5. afsnit af Cyklus. Det gjorde de faktisk dagen efter vi kom hjem. Vi var jo begge ramt af jetlag, så det er lidt spændende hvor meget vrøvl vi har fået sagt – men Anders har lovet at komme tilbage hvis der ikke er noget han kan bruge.
Anders og Peter fra DR invaderer vores sofa

Jeg har regnet ud at jeg over de sidste 2 måneder har været uden IT i knap 4 uger! Det er altså ikke for småbørn. Så jeg er glad for at være hjemme igen, selvom Cybercity ikke kan levere en særlig kraftig forbindelse herud til Sluseholmen (det har taget det meste af natten at lægge feriebillederne op!) – men TDC kommer på banen d. 15. februar. Så det er jeg lidt spændt på.

Ditlev er efter hjemkomsten begyndt at få grød 4 gange om dagen, med håbet om at han kan blive fyldt op i løbet af dagen, og ikke længere skal have babs om natten. Det går vi (især Birgitte) målrettet efter 🙂 Og det ser ud som om det holder vand, han vågner i hvert fald ikke så mange gange som han plejer.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.