Archive for marts 11th, 2007

Møffis, svømmis og søvnis

mar 11, 2007 in Ting og sager

Han møffer stadig – og der er så småt begyndt at komme kravlebevægelser. Meeeen.. jeg vil ikke påstå at han kan kravle endnu. Han kan møffe sig lidt rundt omkring, så meget at jeg nu er NØDT til at få fikset kabelhelvedet under skrivebordet – ellers ender det med han hiver hele lortet ned inden længe. Jeg har også indkøbt en kabelbakke som skal kunne løse det – selvom (Pia og) Carsten ikke mener det er en optimal løsning, så tror jeg nok det skal blive fint.

Vi var til svømning igår – og han var en stor stjerne, igen. Vi var kun to fædre med vores drenge, så vi havde bassintet for os selv – det var meget hyggeligt. Han er slet ikke bange for at dykke – og det meste er sjovt i vandet (lege speedbåd, puste bobler, hoppe og ikke mindst plaske). Men der er også en øvelse hvor de ligger på maven på kanten af bassinet, med benene i vandet. Efter lidt tid så falder de bagud i vandet, og her er det så meningen de skal lære at holde fast med hænderne/armene så de ikke ryger helt ned i vandet – den klarer Ditlev ikke så godt. Han plopper bare i – han ved jo jeg hiver ham op næsten med det samme. Den anden dreng var naturligvis supergod til det – og faderen begyndte samtidig at prale overfor vores instruktør af at ungen skam også kunne gå rundt om sofabordet derhjemme. Det var lidt morsomt at se ham blive helt vild i øjnene fordi han var så stolt af ham – og jeg blev slet ikke misundelig for jeg ved nemlig at hun er nemlig helt pjattet med Ditlev (måske fordi han er helt pjattet med hende). 🙂

Han sover som en drøm. Både om dagen og natten. Han vågner kun én gang efterhånden – og han kan sgu sove helt fra kl. 19 til kl. 3-4-5 stykker. Nogle gange vågner han lige for en kort bemærkning (hvor han bare skal have sutten) kl. 22-23 stykker – men ellers sover han meget godt igennem. Vi har en drøm om at han snart kan blive passet en hel nat – og jeg tror ikke det går alt for længe inden den går i opfyldelse. Han er simpelthen så dejlig og nem.