Archive for maj, 2007

Træt, på Bakken og i bad

maj 28, 2007 in Cyklus, Ditlev

Så har 5. afsnit rullet over skærmen. Jeg synes jeg ser noget træt ud, der hvor vi sidder i sofaen – men det går nok. Det var en god afslutning på cyklussen synes jeg.

Ellers har vi haft kameraet med hvor vi var med de gamle naboer på Dyrehavsbakken og gå en tur. De (Carla og Ditlev) skiftedes til at være vågne og i dyb søvn, men de fik da set dådyr og ballongynger.

Der er nye billeder i galleriet: Ditlev – 10 måneder. Bl.a. med bakketuren og et par stykker hvor han får vasket hår i badekarret.

Countdown til Evas hjemkomst synger på sidste vers: 5 dage tilbage.

Gaver fra Østen

maj 20, 2007 in Ditlev

Moster Eva har sendt Thai-boxer shorts hjem til Ditlev og jeg. Ditlis bruger størrelse SS og jeg bruger åbenbart størrelse XXXL (og de passer perfekt). De er nogle små størrelser derovre i nudlens land. Vi har allerede haft første foto-session i dem. Se her:

Ditlev i Thai-shorts Ditlev og Rasmus i Thai-shorts

Og vi er MEGET glade for dem. Ditlev kan fise rundt i dem uden nogen sparkedragt der kommer ud af facon og driller – og farmand var faktisk ked af han ikke havde fået nogen med hjem da han var dernede, så det kunne ikke være bedre. De er da monster fede! Det er lidt koldt for Ditlis hvis han ikke har noget andet på, men han skal helt sikkert have dem på når det bliver lidt varmere.

Cyklus – afsnit 5

maj 19, 2007 in Cyklus

Så har vi set det sidste afsnit af Cyklus. Det er netop kommet med posten – og vi har naturligvis plantet os i sofaen. Det er rigtig godt, og vanen tro kommer man følelsesregisteret igennem – omend nok mest dem i den sørgmodige ende i dette afsnit. Men det var rigtig godt. I starten fremtoner vi som de sorgløse og pengestærke par – men jeg synes nu alligevel vi slår igennem som søde og afbalancerede mennesker, selvom undertegnede var kritisk ramt af jetlag under nogle af optagelserne. Men det er for sent at lave om nu.

Der er en ny dato på hvornår programmet bliver sendt – det bliver nemlig d. 28. maj!

Nu løber han!

maj 13, 2007 in Ditlev

Det er ingen hemmelighed at Ditlev kravler – og han er rigtig god til det. Han fiser rundt omkring, undersøger alt og flytter på alting. Han er også blevet vild med at åbne og lukke døre og skabslåger. Et par gange er det sket at han har smækket sig inde i sit yndligsrum, badeværelset. Måske er det fordi der er varme i gulvet derude, eller også er det alle shampoo-flaskerne der er interessant.

Men som de ansvarsfulde forældre vi er, har vi allerede næste skridt i bagtankerne. Han skal op at gå. Men han har bare været stiv som et brædt når vi har rejst ham op – se fx Ole der her har prøvet for et par måneder siden (husk at logge ind først!). De snakker om at babyer har en refleks med at sætte det ene ben foran det andet – men det har vi ikke rigtig kunnet få frem. Men i forgårs var vi i sommerhus med Andreas og Trine, hvor vi så igen prøvede – dog på en lidt anden måde. Jeg løb lidt rundt med ham i stuen, og trommestikkerne farede frem og tilbage. Og nu ser det faktisk ud til at han er helt med på hvad der skal foregå. Se bare her!

Ditlev løber!

Han er faktisk også begyndt at blive mere modig når han nærmer sig ting, han er nemlig så småt begyndt at rejse sig lidt op dem. Det er utroligt hvad man kan gå op i. Hvad lavede vi før vi fik børn?