Gaver fra Østen

søndag, maj 20th, 2007 @ 8:58 | Ditlev

Moster Eva har sendt Thai-boxer shorts hjem til Ditlev og jeg. Ditlis bruger størrelse SS og jeg bruger åbenbart størrelse XXXL (og de passer perfekt). De er nogle små størrelser derovre i nudlens land. Vi har allerede haft første foto-session i dem. Se her:

Ditlev i Thai-shorts Ditlev og Rasmus i Thai-shorts

Og vi er MEGET glade for dem. Ditlev kan fise rundt i dem uden nogen sparkedragt der kommer ud af facon og driller – og farmand var faktisk ked af han ikke havde fået nogen med hjem da han var dernede, så det kunne ikke være bedre. De er da monster fede! Det er lidt koldt for Ditlis hvis han ikke har noget andet på, men han skal helt sikkert have dem på når det bliver lidt varmere.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.