Træt, på Bakken og i bad

mandag, maj 28th, 2007 @ 22:01 | Cyklus, Ditlev

Så har 5. afsnit rullet over skærmen. Jeg synes jeg ser noget træt ud, der hvor vi sidder i sofaen – men det går nok. Det var en god afslutning på cyklussen synes jeg.

Ellers har vi haft kameraet med hvor vi var med de gamle naboer på Dyrehavsbakken og gå en tur. De (Carla og Ditlev) skiftedes til at være vågne og i dyb søvn, men de fik da set dådyr og ballongynger.

Der er nye billeder i galleriet: Ditlev – 10 måneder. Bl.a. med bakketuren og et par stykker hvor han får vasket hår i badekarret.

Countdown til Evas hjemkomst synger på sidste vers: 5 dage tilbage.

One Response to “Træt, på Bakken og i bad”

 1. Jacobhase Says:

  Hej Rasmus.

  Ja, det var et virkelig godt afsnit af “cyklus”, hehe og ja man kunne godt se du var lidt træt. 🙂

  Jeres liv er et som mange misunder, men når man sidder og misunder det aller mest, ser man også med det samme, at der altid er en pris at betale på et eller andet tidspunkt. Det er en virkelig trist ting men sådan er det jo som regel.

  Jeg tror i ender med at være sammen i virkelig lang tid. I har begge (på trods af trætheden) et glimt i øjet, og den gnist der kan holde sådan et forhold i live…

  Har været glad for at følge jer og har været glad for at se hvor godt det er gået jer, på trods af sygdommen hos sviger mor.

  Venlig hilsen

  Jacob Hasemann

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.