Archive for juni, 2007

Sommerhusbilleder og vuggestueplads

jun 03, 2007 in Ditlev

Vi har lige været en tur i sommerhus efter at have sagt velkommen hjem til Eva – og jeg synes der røg et par gode skud af Ditlev i kameraet, så dem har jeg lagt op under “Ditlev – 10 måneder”. Bl.a. mit nuværende yndlingsbillede:

Ditlev i kameraet
Prins Pillefinger 🙂

Vi har fået vuggestueplads til Ditlev. DEJLIGT! Desværre blev det ikke det sted vi helst ville have, det var der nemlig også andre der gerne ville have. Men Birgitte var i sidste uge ude at kigge på 4 nye steder, og det hun bedst kunne lide, har vi fået. Han skal starte i midten af Juli og vi skal til samtale dernede første gang mandag d. 9. juli. Han skal gå på Radise-stuen. Stedet hedder “Red Barnet”´s vuggestue.

Med den fart han har på for tiden skal han nok komme hurtigt ind i det dernede. For et par dage siden havde han selv sat sig op i sin seng da vi kom ind til ham. Puha, det kan nok være jeg blev lidt forskrækket. Og i morges sad han på alle fire og ventede på at blive samlet op af sengen. Nu går der nok ikke længe før han står op. Han er nemlig begyndt at rejse sig op ad forskellige ting. Nogle gange er det ikke de mest stabile partnere han vælger sig, og hvis man ikke er hurtig nok, ligger han pludselig på ryggen som en lille væltet bille. Han har også kravet op ad to trin i sommerhuset i weekenden.