Stadig i live!

torsdag, juli 12th, 2007 @ 23:32 | Ting og sager

Vi er stadig i live! Der er sket meget den sidste måned – og det kommer der også til de næste dage. Eva er kommet og gået, der var vandskaden, flytningen, Ditlev starter i vuggestue på mandag og ikke mindst så er Birgittes barsel snart slut. Puha – men som folk har sagt til os før, så når vi på en måned hvad andre når på et år. Men det skal nok også forstås på både godt og ondt.

DV Consulting er ramt af ferie – og det er kun mig og Trolle der holder firmaet i live, mens jeg synes vi klarer det ret godt 🙂

Jeg lover vi snart vender tilbage med flere nyheder – og også med lidt flere detaljer! Og monstro der ikke er sneget sig et par billeder ind i kameret som fortjener en publicering? Det tror jeg vistnok der er.

Møs.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.