Archive for juli 30th, 2007

Idag er det Ditlevs fødselsdag – hurra hurra hurra!

jul 30, 2007 in Ditlev, Ting og sager

Imorges vågnede Ditlev og var i godt humør. Han har været syg i et par dage – feberen har været oppe og kysse 40 grader et par gange, så vi har været lidt urolige. Især fordi vi lørdag skulle til fest i Svebølle – hvor Andreas og Trine fejrede deres giftermål og ikke mindst navngivningen af deres lille Vera. Birgitte var ikke helt tryg, og var ved at kaste håndklædet i ringen og sagde jeg bare skulle tage afsted, men Susanne skubbede lidt på og så tog vi afsted – hun har jo også prøvet at passe syge børn før, kan man sige. Og det gik også helt fint.
Nåh, men tilbage til idag. Imorges vågnede vi ved at Ditlev stod han op i sin seng, holdt fast i tremmerne og var højt pludrende kl. 05:45. Men da vi kastede et blik på ham, så vi straks at han knapt kunne åbne øjnene fordi hans øjenbetændelse var taget til – og “gult snask” havde fået overtaget. Men vi fik hurtigt renset med saltvand og givet ham Fucithalmic (“Øjenbetændelse Gå Væk”) og bagefter var han fit-for-fight. Indtil nu har han været væsentlig friskere end de sidste 3 dage – så det tyder på at virussen er på retræte. Og øjenbetændelsen ser allerede væsentlig bedre ud nu (5 timer efter påførslen) end igår og ikke mindst imorges.

Idag er jo også dagen hvor Birgitte starter på sit nye arbejde. Hun havde fået lov til først at møde kl. 12, for derefter havde jeg nemlig mulighed for at passe lillemanden. Man sender jo ikke en syg unge i vuggestue. Og inden da var vi lige forbi lægen for at få checket op på Ditlev og for endeligt at få bekræftet Birgittes graviditet – og begge dele gik fint. Så Nettos graviditetsprøver kan man godt stole på 🙂

På vej derind opdagede jeg at Birgitte havde kridtet banen op – hvilket ikke er sket så tit på en hverdag det sidste stykke tid og det kommenterede jeg da også overfor hende, men hun slog det hen med at efter hotel-standard var det altså ingenting det hun havde gjort ud af sig selv. Men jeg synes nu hun var meget lækker alligevel. Nåh, men tøjbudgettet bliver nok ramt det næste stykke tid så. Så er det godt mit forbrug på det område er ret begrænset.

Forresten så fandt jeg ud af igår, at Birgitte vidste at børn bliver syge 2 uger efter de er startet i institution. Og her begynder konspirationsteorierne så at rulle, for hvorfor vil hun så starte på arbejde PRÆCIS 2 uger efter Ditlev er begyndt i vuggestue? Er det så farmand kan få lov til at passe ungen når den er syg? Mjaaee.. det skal vi nok lige have en snak om når hun kommer hjem fra arbejde. 🙂