Archive for august, 2007

Fortand!

aug 30, 2007 in Ditlev

Den ene fortand er netop begyndt at titte frem i overmunden. Det er jo noget vi har gået og ventet på længe – det er næsten ikke til at forstå det er ved at ske. Den lille bassemand.

Han har været lidt utidig et par aftenener/nætter – måske er det tænderne der har generet. Men det er ikke helt til at vide, og vi skal passe på hvad vi siger, for vi har sagt “han er nok ved at få tænder” i snart et år – uden der rigtig er sket noget. Udover det så er han i vældig humør – og er knap så mor-syg mere som han har været. Far (og i virkeligheden alle andre) kan sagtens bruges.

Han er også glad i vuggestuen, hvor han efterhånden er tryg ved at sidde og lege selv og kravler rundt både indenfor og ude på legepladsen.

Tilbage til den virkelige verden

aug 18, 2007 in Ditlev

Ja, så sluttede min barsel og jeg har nu været på arbejde i 3 ugers tid. Det er godt nok sin sag at starte på noget helt nyt, i gravid (= træt) tilstand. Det er godt det kun er 25 timer om ugen, så kan jeg nemlig nå hjem og få en eftermiddagslur inden aftensmaden skal på bordet. Nogle har spurgt om min mave er begyndt at vokse og ja, det er den. Her kommer beviset:

Birgittes mave - nr. 2
Det skal nok nå at blive en stor fin mave inden marts! Min appetit er desværre ikke så stor henad eftermiddagen og aftenen, og slet ikke efter min egen mad, så det står lidt sløjt til med de stor gourmetanretninger. Heldigvis har naboen inviteret lidt på aftensmad og ellers får vi da fundet på noget så vi ikke må gå sultne i seng. Ditlev har sørme også fået sin gode appetit tilbage og dermed også nogle gode runde kinder. Jeg synes han var blevet et tyndt siv da han var syg. Nede i vuggestuen synes de også der er sket noget med størrelsen.

Jeg har fanget et rigtig godt billeder af Rasmus og Ditlev forleden aften efter Ditlevs aftenbad: Ditlev og Rasser efter bad Som i nok kan se er de vist nogle værre spradebasser!

Ditlevs morsyge har fortaget sig lidt og han er blevet mere glad for Rasser også. Det er en god ting når trætheden melder sig.

Det går rigtig godt i vuggestuen. Han er stadig ikke vild med at blive afleveret om morgenen men det er dog uden skrig og skrål. Så snupper han sig gerne en ordentlig lur på 3 timer. Nogle gange om formiddagen og en enkelt gang holdt han sig vågen helt til efter frokost, men så tog han også en lang lur. Jeg henter ham ved 14.30-tiden og så har vi god tid til at lege og lave ballade herhjemme. Han har lært at drikke selv, men for det meste er det bedre med service. Han vil også meget gerne selv med skeen, men det er stadig lidt for svært. De synes dog han er meget dygtig til at spise nede i vuggeren.

Vi er kommet os igen ovenpå al den sygdom. Det tog godt nok noget tid og der røg nogle bedsteforældre med i faldet også, men det er dejligt at være helt frisk og klar i hovedet igen.

Ikke flere tænder endnu, men de 4 første i overmunden ligner de kan poppe ud når som helst.

Husk at tjekke galleriet, der er nemlig mange flere billeder af det lille badedyr….

39,9!

aug 05, 2007 in Ting og sager

Lille bassemand har været syg nu i 9 dage. Vi troede han var i bedring de sidste to-tre dage, men i går aftes havde han feber igen. Og her til morgen var feberen 39,9 – så vi tog afsted til vagtlægen. Efter han havde lyttet på hans lunger og set ham i ører og hals, fortalte lægen at der ikke var tegn på infektion og hans lunger lød fine. Og det var gode nyheder – så virussen er noget hans immunforsvar selv må komme i sving med at klare. Så fortalte han at børn kan have høj feber i 3-4 uger! Wow! Nåh, men hvis han har arvet bare lidt af sin mors og fars jernhelbred skal han nok snart blive frisk.

Da vi kom hjem fra lægen var basse (og mor) i puttehumør.

Ditlev og Birgitte putter

Men I skal da også se hvordan det ser ud når bassemor og basse kommer hjem fra vuggestuen 🙂

Ditlev og Birgitte cykler