Tilbage til den virkelige verden

lørdag, august 18th, 2007 @ 10:16 | Ditlev

Ja, så sluttede min barsel og jeg har nu været på arbejde i 3 ugers tid. Det er godt nok sin sag at starte på noget helt nyt, i gravid (= træt) tilstand. Det er godt det kun er 25 timer om ugen, så kan jeg nemlig nå hjem og få en eftermiddagslur inden aftensmaden skal på bordet. Nogle har spurgt om min mave er begyndt at vokse og ja, det er den. Her kommer beviset:

Birgittes mave - nr. 2
Det skal nok nå at blive en stor fin mave inden marts! Min appetit er desværre ikke så stor henad eftermiddagen og aftenen, og slet ikke efter min egen mad, så det står lidt sløjt til med de stor gourmetanretninger. Heldigvis har naboen inviteret lidt på aftensmad og ellers får vi da fundet på noget så vi ikke må gå sultne i seng. Ditlev har sørme også fået sin gode appetit tilbage og dermed også nogle gode runde kinder. Jeg synes han var blevet et tyndt siv da han var syg. Nede i vuggestuen synes de også der er sket noget med størrelsen.

Jeg har fanget et rigtig godt billeder af Rasmus og Ditlev forleden aften efter Ditlevs aftenbad: Ditlev og Rasser efter bad Som i nok kan se er de vist nogle værre spradebasser!

Ditlevs morsyge har fortaget sig lidt og han er blevet mere glad for Rasser også. Det er en god ting når trætheden melder sig.

Det går rigtig godt i vuggestuen. Han er stadig ikke vild med at blive afleveret om morgenen men det er dog uden skrig og skrål. Så snupper han sig gerne en ordentlig lur på 3 timer. Nogle gange om formiddagen og en enkelt gang holdt han sig vågen helt til efter frokost, men så tog han også en lang lur. Jeg henter ham ved 14.30-tiden og så har vi god tid til at lege og lave ballade herhjemme. Han har lært at drikke selv, men for det meste er det bedre med service. Han vil også meget gerne selv med skeen, men det er stadig lidt for svært. De synes dog han er meget dygtig til at spise nede i vuggeren.

Vi er kommet os igen ovenpå al den sygdom. Det tog godt nok noget tid og der røg nogle bedsteforældre med i faldet også, men det er dejligt at være helt frisk og klar i hovedet igen.

Ikke flere tænder endnu, men de 4 første i overmunden ligner de kan poppe ud når som helst.

Husk at tjekke galleriet, der er nemlig mange flere billeder af det lille badedyr….

One Response to “Tilbage til den virkelige verden”

  1. Eva Lund Says:

    Hvor ser de bare søde ud! Han ser virkelig glad ud på alle billederne, den lille manse.
    Nå, men ville bare lige sige mht. maden at jeg er en billig kok og snart er hjemme igen, så hvis I skal have noget hjemmelavet mad, så ringer I bare til cateringservice “Moster Evas hurtige køkken”
    Møs møs

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.