SMIL Walter – du er på!

onsdag, oktober 24th, 2007 @ 20:43 | Bertil

Så kom dagen hvor vi skulle hilse på Walter igen. Vi var til scanning på Hvidovre i morges kl. 9.00, og alt gik rigtig godt. Vi var vist begge to lidt nervøse efter de sidste turbulente uger. Hvad kunne de mon nu finde? Men heldigvis var alt lige som det skulle være. Vi fik set Walter forfra, bagfra, fra siden, i tværsnit og sågar en lille tissemand! Og vi fik en masse dejlige billeder med hjem til albummet:

Walter i maven Walter vinker - hej hej

Undervejs smaskede og gabte han på livet løs, måske var han sur over at bliver vækket fra sin skønhedssøvn??

Efter scanningen skulle vi tale med en læge pga. mit akutte kejsersnit med Ditlev. De ville høre hvilke tanker jeg havde om den forestående fødsel og anbefale mig til at gøre det som de synes var det bedste.

Jeg har hele haft lyst til at prøve at føde normalt igen, og det syntes de lød fint. Der var ikke rigtig nogen god forklaring på hvorfor det gik i stå med Ditlev dengang, og derfor kan det sagtens tænkes at denne fødsel kan forløbe fint. Der er dog ikke så lang vej til kejsersnittet næste gang. Hvis der ikke er konstant udvikling vil de give mig et kejsersnit, det synes jeg lyder fair nok. Så sjovt er det jo heller ikke at ligge med veer helt forgæves.

Så nu kan vi læne os tilbage og se frem til d. 9. marts hvor jeg har fået ny termin, alt imens Walter vokser sig stor og stærk i min mave. Lige nu er han en lille fis. Hovedet er bare 5 cm. i diameter og lårbenet kun 3 cm. langt, så han får travlt med at guffe i sig af de gode sager jeg byder ham på de næste 4-5 måneder.

One Response to “SMIL Walter – du er på!”

  1. Anders Trolle Says:

    Hvor var det fedt at høre at forløbet er på skinner fra nu af 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.