Archive for marts, 2008

Åbne øjne

mar 17, 2008 in Ting og sager

Orrrh, se ham. Det er en af de allerførste gange han er helt vågen og kigger på verden omkring ham 🙂

Walter1

Lidt forskækket – men bare rolig, basse – det er bare farmand der tager billeder af dig.

Velkommen lillebror

mar 16, 2008 in Bertil

Så kom han ud. Pomfrit d. 2…..

Vi har lagt billeder op af den nye mini pomfrit – husk at logge ind først. Han ligger her ved siden af mig og er helt salig. Det meste han laver er da også enten at spise eller sove – så han giver os tid til at omstille os rent mentalt fra at være en familie på 3 til at være en på 4.

Vi har også lagt et par nye billeder op af Ditlev – han ser jo pludselig så stor ud. Og han har taget rigtig godt imod lillebror – selvom han i første omgang ikke var særlig imponeret over ham. Men han skal selvfølgelig også lige have lov til at finde ud af hvad der er sket. Hans (og vores) har jo taget en ny drejning – der er kommet en ny spiller på banen.

40+2

mar 11, 2008 in Bertil

Så sidder jeg her igen, med en lille mand som har det så fint inde i maven at han lader vente lidt på sig. Hvad er det mon lige jeg har at byde på derinde i mørket som er så godt??

Var ved jordemoderen i går formiddags. Hun kunne se at jeg havde fået vand i kroppen siden sidst (2 uger siden) men hun var nu ikke bekymret for mig på nogen måde. Jeg er bare fødeklar! Han blev skudt til at veje ca. 3400-3500 gram nu. Der sker da også ting og sager. Jag i benene, plukveer og alt mulig andet godt. Der sker helt klart mest om aftenen, så hver nat forventer jeg at NU går det igang. Er meget spændt på hvordan det starter denne gang, og selvfølgelig også spændt på hvordan det ender. Ifølge min jordemoder føder langt de fleste med kejsersnit første gang, almindeligt anden gang. Selvfølgelig afhængig af hvad årsagen var til kejsersnittet. Men i mit tilfælde skulle det helt sikkert kunne lade sig gøre.

I hører nærmere…..

Kære Walter

mar 03, 2008 in Bertil

Bare til information, så er vi klar til dig. Jeg ved godt din mor først er sat til d. 9. – men Ditlev han blev derinde 11 dage længere end sin terminsdato og mor var ved at gå ud af sit gode skind. Der var det godtnok også en del varmere end det er nu – men maven er større nu end den var sidst og lidt i vejen indimellem, tror jeg. Men den største årsag er altså at vi gerne se hvad du er for én. Har du lyst hår? Mørkt hår? Intet hår? Er du lidt hys eller godmodig som storebror?

Vi har ladet os fortælle at nummer to kan være besværlig – men jeg er jo også nummer to og jeg er da ikke besværlig. Det synes jeg i hvert fald ikke selv. Men vi er ligeglade med om du er besværlig, bare du snart kommer ud og siger hej til os og brormand. Ditlev vil med 100% sikkerhed sige hej til dig. For af de 6 ord der er i hans ordbog (lydene er ikke talt med) så er “hej” helt klart det der bliver brugt mest.

Mor er ikke helt sikker på at du skal hedde Walter. Jeg er rimelig sikker, men på den anden side kan det jo også være du ligner en Thorkild eller en Viggo? Du ved jo godt hvordan du ser ud, men er du så ikke spændt på at se os?

Jeg har en badmintonaftale imorgen kl. 18 – men ellers så bestemmer du selv hvornår du vil ud.