Archive for marts 3rd, 2008

Kære Walter

mar 03, 2008 in Bertil

Bare til information, så er vi klar til dig. Jeg ved godt din mor først er sat til d. 9. – men Ditlev han blev derinde 11 dage længere end sin terminsdato og mor var ved at gå ud af sit gode skind. Der var det godtnok også en del varmere end det er nu – men maven er større nu end den var sidst og lidt i vejen indimellem, tror jeg. Men den største årsag er altså at vi gerne se hvad du er for én. Har du lyst hår? Mørkt hår? Intet hår? Er du lidt hys eller godmodig som storebror?

Vi har ladet os fortælle at nummer to kan være besværlig – men jeg er jo også nummer to og jeg er da ikke besværlig. Det synes jeg i hvert fald ikke selv. Men vi er ligeglade med om du er besværlig, bare du snart kommer ud og siger hej til os og brormand. Ditlev vil med 100% sikkerhed sige hej til dig. For af de 6 ord der er i hans ordbog (lydene er ikke talt med) så er “hej” helt klart det der bliver brugt mest.

Mor er ikke helt sikker på at du skal hedde Walter. Jeg er rimelig sikker, men på den anden side kan det jo også være du ligner en Thorkild eller en Viggo? Du ved jo godt hvordan du ser ud, men er du så ikke spændt på at se os?

Jeg har en badmintonaftale imorgen kl. 18 – men ellers så bestemmer du selv hvornår du vil ud.