Velkommen lillebror

søndag, marts 16th, 2008 @ 21:17 | Bertil

Så kom han ud. Pomfrit d. 2…..

Vi har lagt billeder op af den nye mini pomfrit – husk at logge ind først. Han ligger her ved siden af mig og er helt salig. Det meste han laver er da også enten at spise eller sove – så han giver os tid til at omstille os rent mentalt fra at være en familie på 3 til at være en på 4.

Vi har også lagt et par nye billeder op af Ditlev – han ser jo pludselig så stor ud. Og han har taget rigtig godt imod lillebror – selvom han i første omgang ikke var særlig imponeret over ham. Men han skal selvfølgelig også lige have lov til at finde ud af hvad der er sket. Hans (og vores) har jo taget en ny drejning – der er kommet en ny spiller på banen.

One Response to “Velkommen lillebror”

  1. llu Says:

    Tillykke med pom frit! Det er da en rigtig lille kleppert! Jeg har set alle billederne!
    Hilsen Lisbeth

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.