Archive for juli, 2008

I dag er det Ditlevs fødselsdag……….

jul 30, 2008 in Ting og sager

Hurra hurra hurra! Ja selvfølgelig blev han vækket med fødselsdagssang og gaver, men han var nu noget skeptisk over de overengagerede forældre som han plejer at skulle hoppe på førend de vågner. Nu stod de inde på hans værelse med favnen fuld af gaver og sang. Sikke noget. Det hjalp lidt på stemningen da han opdagede at pakkerne rent faktisk var til ham. Mest populær er nok boremaskinen som straks blev taget i brug. Det kan ses tydeligt her:

IMG_0876

Kasseapparatet skal han nok lige lære lidt bedre at kende før det bliver en ligeså stor succes.

Vi tog lidt forskud på fødselsdagsglæderne i går og tog en tur på Bakken. Her hjalp han sin far med at skyde med kanonkugler, og sin mor med at fange “babbab” i andedammen. Begge dele udløste naturligvis gevinster!!! Senere fik han sin nye yndlingsspise “gukki” på en at de mange restauranter. Han var en rigtig dygtig og stor dreng som sad pænt på en voksenstol og drak pænt af et voksenglas.

Idag har vi taget det stille og roligt. Jeg har bagt lidt kage til senere, og vi tager nok en tur til Flyvergrillen og kigger på helibåtter også. I aften kommer Carla og Carla-mor og Carla-far på besøg.

Der er sket store sager i Bertils lille liv i dag. Han har for første gang smagt grød. Beviset kan ses her:

IMG_0879

Han ville gerne smage og fik et par skefulde, så tænkte jeg at vi kunne prøve igen i morgen med lidt mere. Han er jo en stor klump nu på 8 kg. så jeg gætter på at det snart ikke holder kun med modermælken. Ditlev var ikke så hurtigt til at lære det med maden, så jeg har ikke for høje forventninger til hvordan det går denne gang.

Omvæltning

jul 28, 2008 in Ting og sager

Puha. Sikke et cirkus vi har været igennem. Vi troede vi kunne gå ud og finde vores drømmehus da vi nu endlig havde fået solgt lejligheden og var blevet godkendt til huskøb tilbage i april. Med et gyldigt køberbevis i hånden troede vi at sagen var bøf da vi skulle skrive under på huset – men banken trak stikket ud og krævede pludselig at vi selv skulle finansiere 20% af prisen på huset, tiltrods for at vi var godkendt til et noget højere beløv end det som huset kostede. Det kunne vi ikke og så måtte vi sige farvel til huset – og huse i almindelighed. I hvert fald indtil vi havde fået afklaring på sagen om lejligheden på Sluseholmen. Grrr..

Så nu har vi fundet en lejelejlighed i Spinderiet i Valby som vi faktisk ser meget frem til at flytte ind i. Først og fremmest pga. de ekstra kvadratmeter og de ekstra værelser, men vi kommer også til at bo ret centralt og så bliver det sjovt at prøve at bo sådan et sted. Der er også en stor terasse som vi kommer til at bruge en del tror jeg 🙂

Bertil er blevet mere opmærksom (læs: krævende) og følger med i alt hvad der foregår omkring ham. Han genkender flere og flere personer og reagerer meget på spas og ballade (som hans far gerne står for). Ditlev er stadig en meget kærlig og hengiven storebror der nusser, kysser og kommer med sut til ham. Vi har ansøgt om plads i Valby til ham, og når Ditlev flytter i børnehave kort før sommerferien næste år skulle de gerne komme til at gå samme sted – men vi lader Ditlev blive i sin nuværende vuggestue så han ikke bliver flyttet unødigt. Og nu vi er ved Ditlev så har hans ordforråd godtnok taget et tigerspring her i vores sommerferie. Han har pludret i nogle uger, men flere og flere ord (en del af dem er nogle han selv digter, men vi forstår dem jo godt) kommer igen og igen. Vi var helt flade af grin igår da vi spurgte om han ville have mere kylling, “mere gukki” sagde han så. Og nu betyder gukki så kylling.