Archive for november 2nd, 2008

Nyt fra Valby

nov 02, 2008 in Ting og sager

Så er der vist sket en masse siden sidst vi skrev, så nu må i lige opdateres igen.

Jeg er startet stille og roligt med at arbejde, bare 1 dag om ugen inde på hotellet. I den forbindelse blev de to bedstemødre spurgt, om de ville komme og passe Bertil på skift. De ville de begge meget gerne og det var vi selvfølgelig rigtig glade for. Så kom der brev fra kommunen, at der var en ledig vuggestueplads til ham 5 min fra hvor vi bor. Det kunne vi simpelthen ikke sige nej tak til! Udsigterne til en institutionsplads i Valby så nemlig ikke for gode ud, så selvom han bare er en lille fis, har vi takket ja til pladsen, og mandag var så hans første dag. 2 timer var vi afsted, og han fik smagt lidt græskarsuppe med pastaskruer. Kigget lidt på børnene og på pædagogerne på “Solstrålernes” stue og grinet lidt til dem allesammen. Tirsdag blev han rigtig snottet og hostede, så jeg syntes det var fjollet at gå derned og måske smitte de andre børn, og desuden var han heller ikke helt på toppen. Onsdag så det endnu værre ud. Hans vejrtrækning var overfladisk og han peb når han trak vejret. Vi fik ringet til lægen og fik en tid. Lige inden vi skulle afsted havde han også fået feber. Dommen fra lægen var klar: LUNGEBETÆNDELSE. Nårh…… lille pus, så var det jo ikke så mærkeligt at han var rigtig sløj. Hurtigt afsted til apoteket efter noget penicillin, og 1 døgn efter var han allerede i kraftig bedring. Puha, godt at det virker så hurtigt! Rasmus måtte nemlig ud at vandre med barnevognen midt om natten for at få ham til at sove videre. 2 gange den første nat, og 1 gang natten efter, og siden er det gået rigtig godt igen. Han er nu tilbage i sin storform.

Denne weekend har vi været til fest sammen hos nogle gode venner. Nu begynder vi så småt at kunne optage det sociale liv igen begge to da Bertil er blevet stor nok til blive passet af andre (uden ammemuligheder) Jeg ammer ham stadig, men han er ikke så afhængig af det mere. Det er rigtig dejligt! Så det bliver nok en god periode her op til jul ;o)

Ditlev er også helt på toppen. Han snakker og fortæller og kommandere rundt med os, og vi synes det er hylende morsomt – det meste af tiden. Indimellem kan vi også blive ueninge med ham, men det er vist hvad man kan forvente af en 2-årig.