Archive for december 30th, 2008

Kære Bertil

dec 30, 2008 in Bertil

Idag har du kravlet for første gang. Vi er glade for at selvom du har haft en hård december med megen sygdom og snot, kommer du ud på den anden side og ind i det nye år med fuld fart. 

Du er en glad dreng og det er en af grundene til at vi er så glade for dig, du smiler og bliver begejstret over alting. Du er også god ved din bror, selvom det ikke er alle dine fagter og interaktioner han tager lige godt imod – han er jo ikke helt så vild og blodig som du. Men I kommer alligevel godt ud af det med hindanden.

Næste år bliver spændene for dig, for du kommer til at sige dit første ord og tage dine første skridt. Jeg ved godt det lyder voldsomt – du har jo kun lige lært at kravle – men tro mig, det kommer hen ad vejen.

Du er sjældent utilfreds, det er vi også glade for. For vi har været lidt pressede med andre gøremål og ikke mindste århundredets finanskrise har været tæt på at få krammet på os, men vi kom heldigvis ud af døren lige inden den smækkede. Så det er vi glade for du har haft forståelse for, og har overøset os med dine smil og glade lyde undervejs.

Vuggestuen kommer du altså til at se mere til næste år, selvom du har gjort hvad du kunne for at undgå det.

Du får også en kusine eller en fætter næste år – det bliver spændende! Vi håber vi må passe den (erstat med kønnet i tredje persion, slut juli 2009) en gang imellem, så du rigtig kan lære den (ditto) at kende. Du er jo så nygerrig, så det er jeg sikker på du har lyst til.

Godt nytår!