Opdatering

lørdag, januar 10th, 2009 @ 10:47 | Bertil, Ditlev

Bertil har ikke fået en helt sikker kravlestil endnu, han kan godt komme frem – men han gør det rimelig besværligt for sig når han hele tiden skal op i “Tobleronen” (strakte ben med rumpen i vejret) og insisterer på at bruge fødderne istedet for knæene. Jeg træner stadig lidt med ham – men jeg tror han bliver nød til selv at gøre opdagelsen. Men han rejser sig nu op ad ting – se!

img_1740

Og så har Ditlev ENDELIG åbnet den sidste gave fra juleaften! Den er ellers blevet lappet et par gange – men pludselig røg papiret. 

img_1734

Begge børn har været i pleje hos Eva og Martin, som tog over da vi var sendt til tælling af diverse virusser – og de klarede det SÅ flot. Faktisk var de så ivrige forleden at de stormede ind i bilen selv fot at tage børnene! 

img_1710

Og så får vi snart vores Jazz! 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.