Archive for april, 2009

Fødselsdag, løbeture og ….

apr 02, 2009 in Ting og sager

Famse har ringet og klaget, så vi må hellere få lagt lidt nyt op på hjemmesiden. Der er billeder fra Bertils 1 års fødselsdag i arkivet og her er en film hvor vi allesammen (undtagen hovedpersonen) laver spas til Tommy Seebach.

 Bertils fødselsdagsfilm

Siden skoldkoppeturene har vi faktisk været rimelig forskånede for sygdom her i huset (bank under bordet) – Bertil kæmper med lidt øjenbetændelse/forkølelse men ellers har vi det alle rigtig godt. Vi er begyndt at kunne bruge terassen og sandkassen derude bliver flittigt brugt (Bertil spiser lidt rigeligt af sandet, så vi skal måske ned efter en sæk mere) og Ditlev er god til at feje op bagefter. 

Både Birgitte og jeg er blevet bidt af en gal løbebacille – sådan en som man får helt vildt meget lys til at løbe af. Jeg har været ude på en 16km tur idag og Birgitte skal runde de 13 imorgen – så vi får nogle kilometer i stængerne. Men faktisk tror jeg meget hellere I vil høre om Bertil, for han har været i skarp træning hos farfar og han har taget sine første skridt! Og mange af dem endda! Det viser sig at han faktisk er ret god! Farfar har en film af det som jeg måske kan få fravristet ham – så kommer den naturligvis op her. Han starter med bare et par skridt hen til farfar, men Ole han øjner hurtigt potentialet og giver ham en lidt større udfordring. Og snart kunne han klare en god meters penge uden problemer. Og pludselig så blegnede mine 16km fuldstændig – for bare en enkelt meter!