Uha

onsdag, juni 3rd, 2009 @ 23:44 | Bertil, Ditlev

2 måneder siden sidste indlæg. Der er også sket en del.

Ingen er vist i tvivl, men Bertil han går rundt overalt. Han løber også hvis Ditlev er efter ham, eller han flygter fra fars kilderi. Han signalerer kraftigt hvad han vil og især hvad han ikke vil. Hans øjne er blevet meget åbne og nysgerrige – jeg synes at kunne ane at der sker mere og mere derinde bag dem. De er stadig super glade for ham nede i vuggestuen – han charmerer alt og alle.

Ditlev bliver bare større og større. Han siger rigtige sætninger nu. “Ditlev kan ikke lide det, far” – hvis det er noget han ikke har lyst til. “Nej tak, farmor” – hvis hun spørger om han vil i seng og sove. Der er lidt sludder ind i mellem hvis han vil sige for meget på en gang – så siger han selv “Arj, det var noget sludder” bagefter. Selvom sludder udtales som snudder. Men faktisk anstrenger han sig faktisk rigtig meget for at udtale tingene rigtigt. Forleden så vi en knallert på vej hjem fra vuggestue, så sagde han “se far, der er motorcydder” – så forklarede jeg at det var en knallert. Orh, hvor lød det sjov da han skulle prøve at få det over læberne – men til sidst lykkedes det ret godt. Og han giver ikke op – hvis der er noget han gerne vil sige, så øver han sig et par gange og så kan han.

Vores løberi er løbet lidt ud i sandet. Mit pga. fodboldsæsonen er startet og jeg vred om på min fod til påske – siden er jeg faktisk ikke rigtig kommet igang. Vi synes begge det er svært at finde tiden – for Birgittes nye arbejde tillader heller ikke rigtig så meget løberi som regnskabsjobbet gjorde.

Men vi har jo også været ude at kigge på hus idag. Igen! Og denne gang er vi faldet så pladask for huset at vi næsten ikke kan sove om natten. Vi har lagt lidt billeder op i arkivet under “Diverse”. Huset er ikke til salg på nettet – for vi kontaktede selv ejeren og jeg tror godt jeg tør sige at papirarbejdet starter imorgen. Det kræver lidt ændringer rundt omkring, men er ellers lige til at flytte ind i. Og så ligger det i Vipperød! Hvem skulle have troet det?!

2 Responses to “Uha”

  1. ask Says:

    Huset ser dejligt ud! 🙂 (bliver det ikke lidt langt at tage på arbejde?)

  2. Rasmus Skaarup Says:

    Jo, jeg nu skal jeg helt ned af trappen fra soveværelset der ligger på første sal og ind i stuen før jeg kan sætte mig i sofaen. Haha, ej – selvom de fleste kunder ligger i storkøbenhavn, har jeg også en del andre steder – og så kan jeg klare en del hjemmefra. Du må komme forbi næste gang du er i landet! Vi overtager det 5. august.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.