Archive for juni 29th, 2009

Husejere og små mænd

jun 29, 2009 in Bertil, Bolig, Ditlev

Huset er vores – og uret tikker (meget langsomt) indtil 5. august kl.12 hvor vi overtager det. Vi har kun befundet os i huset i 5 kvarter, men mentalt har vi gennemgået rummene og mulighederne utallige gange. Hvad skal stå hvor, hvilke nye møbler skal vi bruge – men hvad med den kæmpe store have? Vi er ved at indse vi nok først for endelig styr på boligen efter vi er flyttet ind – men det er måske meget naturligt. Vi er ved at have styr på en del af de praktiske detaljer som internetforbindelse (naturligvis), telefon, flyttemænd – men så er der jo lige min 30 års fødselsdag et par dage efter som også skal arrangeres.

Birgitte er begyndt at pakke idag. Det synes jeg jo er ret fjollet eftersom vi har kunne klare det på 5 timer dengang vi havde vandskade på Sluseholmen – så halvanden måned i forvejen er i lidt for god tid synes jeg. Men så kan jeg sidde her og skrive et lille indlæg.

Ditlev siger rigtige sætninger nu. “Jeg skal vise dig noget, far” og “Jeg vil gerne have en grøn is”. Det er fantastisk. Han er en lille mand. Det har han også lige bevist oppe i Nykøbing hvor morfar havde lejet en lille gravko, da der skulle graves ud til et nyt vandrør – han var helt vild med den. Maskiner er det bedste han ved. Da jeg hentede man i vuggestuen idag spurgte jeg pædagogen om hun havde hørt hvad han havde lavet i weekenden, og hun svarede at han havde underholdt alt og alle med det hele dagen. Så det var de HELT klar over 🙂

Bertil kan man vist også godt sige kan sine første ord nu. “Hva’ det?” og “Hej” siger han tit. Men vi mangler jo stadig ord som mælk, vand, mad og …. far! Men det kommer nok snart – til gengæld er en langt fremme i skoen med sin motorik; han kan kravle op og ned alle steder – og det er vitterlig alle steder! Hvis vi ikke pillede ham ned kunne han finde en måde at komme op på køkkenbordet eller op til fjernsynet. Han har lige haft tredages feber, hvor den en af dagene var helt oppe på 40,7 – men nu er han sig selv igen. Fuld fart på benene og fødeindtagelsen igen.