Archive for juli 30th, 2009

Ditlev 3 år

jul 30, 2009 in Ting og sager

Kære Ditlev,

Du er en stor dreng nu. Du har forandret dig meget det sidste år. Du er blevet meget modig og har fået din egen mening om (lidt for) mange ting. Nogle gange er du lidt for modig (som billederne af dig på din 3 års fødselsdag bevidner) – men for det meste har du styr på det.

Du mestrer sproget mere og mere – men der er et par vendinger der stadig driller. Lige i øjeblikket synes vi allesammen det er fantastisk når du prøver at udtale navnet på Martins bil… Alfaaaaa Memeower. Og så samler du sprogbidder op hist og pist og overrasker os med dem indimellem. Du stod blandt andet i en butik og overhørte ekspedienten spørge en anden kunde om hun ønskede en post til at få styr på sine varer.. Så kiggede du op på mor og sagde “Mor, jeg vil os’ ha’ styr på det”.

Du har fået en cykel af mine forældre idag, som bliver næste udfordring for dig. Hvornår du tager den helt i brug ved jeg ikke – men jeg tror du lige skal se den lidt an, ligesom traktoren som du nu er RET glad for og kan cykle rundt på i timevis. Ellers er jeg også sikker på at de moon cars de har i den nye børnehave bliver lige noget for dig.

Idag har vi haft hele familien på besøg – og det var rigtig hyggeligt. Du bliver så glad når folk kommer på besøg og især når de synger fødselsdagssang for dig. Farfar mente du skulle have instrument-fødselsdagssangen og du checker hver gang vi skifter instrument om alle nu også synger med og gør de rigtige fagter – hvilket vi selvfølgelig gør! Stort smil får vi til gengæld.

Du har sidste dag i vuggestuen imorgen og så flytter vi til Arnakke. Har kan du og din bror rigtig udfolde jer – og din mor og jeg glæder os meget til at flytte dertil. Og inden vi flytter er du (forhåbentlig) blevet fætter til lille Gorm som Moster Sia og Martin snart sætter i verden.

Kærlig hilsen

Far

P.S. Billeder fra din fødselsdag er lagt op i “Billeder” under “Fester og anledninger”.