Ditlev havde børnehaven forbi

tirsdag, august 3rd, 2010 @ 15:51 | Ting og sager

Han blev jo 4 år i fredags og det blev fejret både i fredags og lørdags.. og så idag hvor børnehaven var forbi. Det var første gang vi skulle have så mange børn hjem – så vi var lidt spændte på hvordan det vil gå. Men Birgitte havde  både lavet kage, snobrød og alt muligt lækkert til børnene. Kig selv under “Fester og anledninger” hvor der er lagt lidt billeder op fra idag. Alle børnene var så glade for bakken nedenfor huset som de styrtede nedad i diverse køretøjer.

Og så var der selvfølgelig Buzz Lightyear (Toy Story) tema på alting – selv kagen!

Ditlev hyggede sig rigtig meget, selvom han var lidt betænksom en gang i mellem, når de allesammen gik i krig med HANS legetøj 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.