Archive for juni, 2011

Opdatering

jun 03, 2011 in Bertil, Ditlev

Orh, lang tid siden en opdatering.

Har lige læst det sidste indlæg og der er jo sket meget de sidste 10 måneder. Ditlev formulerer sig jo næsten som en voksen (synes hans objektive far), han er supermodig og springer ned fra alting og kravlede som det naturligste i verden op ad klatrevæggen på det nye legestativ så snart det var oppe. Sjovt når ens barn viser færdigheder man selv har været med til at give dem. Han skal starte i pavillionen 1. august – det er for de store børn i børnehaven. Og han var i skole her forleden, det var rigtig sjovt synes han. Måske fordi man fik pandepager, is og popcorn. Og det var en hoppeborg.

Bertil har jo også udviklet sig meget. Han er jo startet i børnehave og det er gået rigtig godt. Han gav os dog en forskrækkelse forleden – for han har nemlig samme trang til “aften-ballade” når han er blevet lagt, og dimser rundt på førstesalen. Men denne gang gik han altså nedenunder og hentede glasset med børnevitaminer – og tømte det! Vi blev noget urolige, talte med vagtlægen og giftlinien – men sidstnævnte fortalte at han skal spise over 50 (med hans kropsvægt på 16kg) – og så mange var der ikke tilbage i glasset. Mit gæt er 10-20 piller har han spist – så selv hans hår havde jordbærsmag. Men der skulle tages en blodprøve 4 timer efter indtagelse, og det måtte vi jo så gøre. Han klarede det rigtig fint. Det man er bange for at mængden af jern – resten er ligegyldigt. Jerntallet skal være mellem 5-21 og hans var 24 – så der var ingen fare på færde. Men er du vimmer nogle gule bleer han kunne lave efterfølgende! Gad vide om det er ligesom med Obelix, så behøver han aldrig vitaminer igen? I virkeligheden har han jo også brækket benet siden sidste opdatering – men den historie må I få en anden gang.

Vi har prøvet at forklare dem om en ny lillebror der er inde i mors mave, men det er nok lidt for abstrakt. Når vi spørger dem hvad de synes lillebror skal hedde så siger de begge: “Bertil!”. For det hedder lillebror jo! Men der kommer jo en lillebror mere, så vi må hellere se at finde på et navn til den nye blyppis.